Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Årets bygge 2019

26 mars, 2019

Årets Bygge  lyfter fram exempel på det bästa sektorn presterar i kvalitet, samarbete i projektet, ekonomi och form. Årets Bygge arrangeras av tidningen Byggindustrin och Business Arena med Svensk Byggtjänst som samarbetspartner. Nomineringarna utgörs av Byggindustrins projektreportage. Den första nomineringen offentliggörs i slutet av augusti, därefter offentliggörs en ny nominering varje vecka.

Varje år nomineras totalt 20 projekt. Därefter tar en expertjury vid och utser en segrare. Vinnaren koras på Årets Bygge-galan den 26 mars mars 2019.

Erik Stenberg deltar med ett föredrag kl 15.00: En miljon möjligheter

Det pratas mycket om att vi behöver bygga fler bostäder men en annan väg är att se över den yta som redan finns i det befintliga beståndet. Inte minst de fastigheter som byggdes under det så kallade miljonprogrammet svarar väl upp mot de krav på flexibilitet som så ofta nämns i dag. Vilka möjligheter finns till att utveckla det befintliga beståndet? Hur måste regelverket anpassas för att underlätta? Hur svarar det som byggs i dag upp mot de behov som finns.

Detaljer

Datum:
26 mars, 2019
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
Webbplats:
http://aretsbygge.nu/

Plats

Cirkus

Arrangör

Byggindustrin